22.3.2020

Mitä meille kuuluu nyt?

Missä kaikki teletapit ovat?

Varmaan monella liikkuu päässään, että miten näin epidemiakauden aikana yrityksillä menee.
Tässä meidän yrityksen tilannekatsaus:

Olemme ottaneet tämän epidemia-asian huomioon myös Victory Pointilla desinfioimalla laitteitamme joka pelikerran jälkeen, käsidesiä löytyy ja pidämme asiakkaidemme turvallisuudesta huolta näinä aikoina. Olemme myös ottaneet huomioon valtion asettamat rajat/suositukset ja teemme asiat niin kuin pitääkin toimintamme rajoissa. Vielä ei ole tarvinnut sulkea paikkaamme, joten toistaiseksi olemme auki normaalisti kunnes toisin todetaan.

Saamme myös asiakkailta palautetta tämän tilanteen aikana ja myös muista asioista, joihin voimme sanoa että kiitos kun annatte palautetta niin hyvässä kuin parantamisehdotuksiannekin, koska se vie meidän firmaa eteenpäin.

Tietenkin tämä tilanne näkyy meidän firmassamme todella suuresti ja tulevaisuudesta ei ole tietoakaan että miten tässä mennään eteenpäin, mutta päivä kerrallaan eikös vain?

Haluamme vain saada asiakkaidemme tietoon sen asian, että olemme auki niin pitkään kuin voimme ja pystymme. Jos tilanne pahenee, niin otamme asian vakavasti puheeksi firman sisällä ja teemme päätökset keskustelujen perusteella.

Mutta on meille sattunut jotain hyvääkin ja hyvät uutisethan jätetään aina viimeiseksi, joten tässä ne tulevat! Meille on laskeutuneet kaksi uusinta laitetta! Nimittäin Virtuix Omnit! Laitteet saimme 360XP Finlandilta vuokralle meille, joten ollaan huolellisia niiden käytöstä ja kerrotaan kaikille niiden löytymisestä meiltä.

Virtuix Omnit on uusimpia VR-laitteita maailmalta ja tähän tietoon ne ovat ensimmäiset julkisessa käytössä olevat laitteet koko Keski-Suomessa! Joten tulethan testaamaan niitä paikan päälle ystäviesi kanssa!

Olemme saaneet myös sisustusasioita vietyä eteenpäin sisustustiimimme puolelta. Myös asiakkaiden mielipiteet olemme ottaneet huomioon ja kiitos kun annatte meille palautetta niin hyvässä kuin pahassa, otamme kaiken palautteen huomioon. 

Lopuksi haluamme kiittää meidän asiakkaitamme, että tulette käymään Victory Pointilla ja uudet asiakkaat olette aina tervetulleita käymään meillä! 

Ystävällisin Terveisin,
Victory Pointin Henkilökunta

Victory Point Oy Logo

Psst! Tarjouksia etsimässä?

Eksklusiiviset tarjoukset ja ilmaiset pelikokeilu mahdollisuudet tarjolla ainoastaan uutiskirjeiden tilaajille!