Haluatko lanittaa?

Pelikeskus Victory Point etsii kiinnostuneita LAN-tapahtumaan. LAN-tapahtuman tarkoituksena on pelata pelejä kellon ympäri. Nyt haluaisimme siis kartoittaa kiinnostuneita osallistujia!

Mikä VictoryLan?

Tiloissamme on käytössä kaksikymmentä peli-PC:tä, kolmet VR-lasit, kaksi Playstation 4 -konsolia ja retropelejä, sekä tanssipeli. Kaikki laitteet ovat lanittajien vapaassa käytössä. Tiloissa on myös valkokangas, josta voi seurata E-sports otteluita. Tarjolla pientä purtavaa, mutta mukana saa tuoda myös omia eväitä. Kylmää limsaa voit myös ostaa suoraan meiltä 1€ hinnalla. Tiloista löytyy myös WC:t, jotka ovat lanittajien vapaassa käytössä koko tapahtuman ajan. 

Lisätietoja

Tapahtuma on suljettu, jolloin vain lipun ostaneet voivat osallistua. Lisätietoja löydät pian julkaistavassa Facebook tapahtumassa! Seuraa meitä nyt sosiaalisessa mediassa niin pysyt kartalla tämänhetkisistä ja tulevista tapahtumista!

Haluatko lanittamaan?

Täytä alla oleva lomake, jos olet kiinnostunut osallistumaan VictoryLANeihin. Pyrimme kartoittamaan tällä lomakkeella kiinnostuneita. 

Tutustu etukäteen laitteistoomme sekä pelivalikoimaamme

Laneissa pelataan porukalla pelejä. Lanien tarkoituksena on tutustua uusiin ihmisiin ja pelata. Meillä voit pelata pelikoneilla. Valikoimassa on myös VR-laitteita ja retropelejä. VictoryLan on suljettu tapahtuma osallistuneille. Pelikeskuksessamme on paljon tilaa ja pelattavaa. Pelikahvilasta voit ostaa myös juomaa.